Bezpieczeństwo klienta
Panic Button
To awaryjne wyjście ze strony dla osób, które muszą szybko przerwać przeglądanie i ograniczyć lokalny ślad po wizycie w serwisie.
W skrócie
Co robi przycisk?
Po kliknięciu przycisku lub naciśnięciu klawisza Escape strona czyści dane zapisane lokalnie w przeglądarce dla bieżącej sesji, próbuje usunąć cookies domeny, podmienia bieżący wpis historii i przekierowuje użytkownika na neutralną stronę.
Funkcja nie zastępuje trybu prywatnego, czyszczenia pełnej historii przeglądarki ani ochrony urządzenia. Jej celem jest szybka reakcja w sytuacji nagłej.
Czyści localStorage i sessionStorage.
Usuwa cookies dostępne dla domeny strony.
Zastępuje bieżący wpis historii i przekierowuje na Google.
Poufny kontakt
Potrzebujesz porozmawiać dyskretnie?
Pierwsza rozmowa jest bezpłatna. Ustalimy bezpieczny kanał kontaktu i zakres sprawy.